Knepen seier over Flekkerøy

Johnny Buduson sørget for at Skeid kunne ta med seg alle poengene fra Flekkerøy, men sin 1-0-scoring.

(Arkivfoto forside: Anders Vindegg)

Skeid går ut i hundre på Arkicon Arena mot Flekkerøy, eller Fløy som de også kaller seg, og som ligger sist på tabellen uten en eneste trepoenger. Det skapes to store sjanser før to minutter er spilt, den første er Johnny Buduson bare en skostørrelse fra å kippe forbi keeper. Ny stor sjanse etter fem minutter, men den siste pasningen fra Marcus Melchior er for svak.

Flekkerøy får en mann utvist på overtid.

Så skjer ingenting av interesse før Flekkerøy får frispark på hjørnet av 16-meteren til Skeid etter drøye kvarteret. Frisparket går en halv meter over tverrliggeren til Lars Kvarekvål. Flekkerøy dominerer banespillet resten av omgangen og skaper noen halvsjanser før syv minutter gjenstår. Da kommer bortelaget til en farlig avslutning ved Buduson, men keeper snapper ballen.

Omgangen ebber ut med noen spede forsøk fra Skeid, før dagens gode dommer Emilie Rodahl Torkelsen blåser for pause.

2. omgang er syv minutter gammel når en corner havner hos Hayder Altai på fem meter, han skyter, men går i en motspiller. Skeid nærmer seg ledelse!

Så sitter den endelig, etter en grusom forsvarstabbe av hjemmelaget! Buduson forfølger et løst tilbakespill, runder keeper og triller inn ballen, 0-1!

Johnny Buduson snapper opp et tilbakespill og gir Skeid seieren!

Absolutt ingenting skjer deretter i en kjedelig og sjansefattig omgang, hvor hjemmelaget stanger mot et lavtliggende Skeid-forsvar, før tre minutter gjenstår. Da ender ballen hos en Flekkerøy-spiller etter en corner, men skuddet går i blokka.

På overtid får en Flekkerøy-spiller rødt kort etter brudulje inne i feltet, da Kvarekvål er først på ballen i en duell. Skeid kan puste lettet ut når dommeren blåser, og kan reise hjem til Oslo med tre poeng etter en sliteseier.

Neste kamp er hjemme mot Fram Larvik lørdag 17. juli kl. 14:00.