Overtidsmål av Dreni mot Levanger

I en jevn og spennende kamp med mange store sjanser til begge lag er det til slutt innbytter Dreni Ademaj som avgjør med sin 2-1-scoring på overtid!

(Arkivfoto av Dreni: Anders Vindegg)

Lagene har tydelig respekt for hverandre i innledningen av kampen, men etter åtte minutter sendes et langt fremspill mot Levangers spiss, med dagens meget gode keeper Lars Kvarekvål var påpasselig ute. Våkent av Skeids sisteskanse der!

Johnny Buduson header Skeid i ledelsen!

Johnnys sjette

Like etter produserer gutta en strålende overgang og innlegget fra Felix Antonessen ekspederer, ja gjett hvem, Johnny Buduson i mål med en elegant heading! 0-1!

Kvarteret passeres når hjemmelaget får en ny sjanse på et innlegg, men toppscorer Arne Gunnes klarer ikke å få ballen på mål. Like etter er det Skeid tur, men Stian Pettersen klarer ikke å få til en god avslutning. Bortelagets forsvar har hatt god kontroll på Levanger målfarlige spisspar så langt i kampen.

Stian er uheldig

Så, i det 25. minutt går et innlegg over hele Skeid-feltet, Stian Pettersen skal bare få kontroll på ballen, men den spretter uheldig opp i handa hans, og dommer blåse straffe. Den settes kontant i mål til venstre for Kvarekvål, som går til riktig hjørne, men skuddet er for velplassert til å kunne reddes.

Halvtimen passeres når Levangers målfarlige spissduo Gundersen og Gunnes kombinerer fint, men Skeid slipper unna med skrekken når Kvarekvål får et kne på ballen.

Stian Pettersen handser og dommer blåser straffe.

Levanger er aggressive og står høyt i banen i hele omgangen, og det er lett å skjønne at de har scoret mange mål, men også sluppet inn mye. Torshov-gutta har derimot klart og stå imot trøkket. Fredrik Berglie og Hayder Altai har gjort sine saker bra i midtforsvaret.

To minutter før pause kommer hjemmelaget til en stor sjanse når et innlegg heades i nettveggen! Lagene går til pause på stillingen 1-1, og Levanger har hatt ballen mest.

Angrepsspillere som meg blør for sånne øyeblikk!

— Dreni Ademaj

– Først og fremst en lettelse at vi setter inn 2-1, og tar med oss 3 poeng hjem. Det er det viktigste, sier Dreni Ademaj. Det er stund siden jeg har scoret for Skeid i en offisiell kamp, så det betyr utrolig mye for meg personlig, og at det er et mål på overtid er alltid minneverdig.

– Vært en tøff periode med mye skader, så deilig å være ordentlig tilbake! Er naturlig veldig glad på lagets, oksenes vegne. Veldig moro å score overtidsmål. Angrepsspillere som meg blør for sånne øyeblikk. Kommer flere mål fra meg denne sesongen!, sier en lykkelig matchvinner etter seieren.

Noen minutter ut i 2. omgang mister Skeid ballen og Gunnes fyrer av fra tyve meter, men Kvarekvål redder igjen glimrende! Så følger en periode med stillingskrig, før Buduson kommer ned til dødlinja og legger hardt inn, men ballen fanges av målvakten. Omgangen er halvspilt når et flott innlegg fra innbytter Dreni Ademaj finner Buduson, men han presterer å skyte over fra to meter!

Dreni Ademaj har avgjort kampen!

Like etter er det Levanger tur til å brenne en kjempesjanse også fra to meters hold, men Kvarekvål redder strålende igjen! Kvarteret gjenstår når Fredrik Bergli header mot mål etter corner, men sjansen blir reddet på streken, stor sjanse!

David Hickson kommer på stadige raid og driblinger, men det blir sjelden noe av det. Men Torshov gutta er flinke til å forstyrre hjemmelagets oppbygging av spillet. Gunnes er stadig en trussel for Skeids forsvar, og får en kjempemulighet fem minutter før slutt, men skyter like utenfor presset av Fredrik Berglie.

Dreni avgjør på overtid

Så bytter trener Holme inn Jacob Romsaas og Anders Johansen i det 86. minutt, og det skal vise seg å være coaching i verdensklasse!

På overtid drar Romsaas seg ned til dødlinja og legger inn. Ademaj tar nydelig ned en heading fra Johansen etter litt klabb og babb i feltet, og banker den ned i hjørnet fra 5 meter! Like etter blåser dommer av det tette oppgjøret, og Torshov-gutta kan ta turen tilbake til Oslo med 3 deilige poeng i bagasjen!

Skeid-trener Gard Holme ga denne kommentaren etter kampen:

Denne var deilig ass!

— Gard Holme

– Denne var deilig ass! Veldig godt fornøyd med gutta idag! De leverer en veldig solid bortekamp mot et godt fotballag. Vi slipper til lite sjanser imot, gutta jobber heroisk, og vi har innbyttere som kan komme inn å forandre kampen. Litt heldige med at den kommer på overtid der, men vi skaper nok sjanser til å kunne si at det ikke er helt ufortjent, og vi får den tilslutt!, avslutter Holme.

Neste kamp er hjemme mot Øygarden, og den spilles onsdag 28. juli kl. 17:30. Merk tidspunkt! Da må alle med Skeidhjerte kjenne sin besøkelsestid, avslutte ferien, og møte opp i hopetall!