Seier 2-0 over Fram

Det var gått ti år siden Fram var i hovedstaden for å spille seriekamp mot Skeid. Kampen dengang endte med 3-0 seier for Torshov-gutta. I dag gikk det ikke bedre for Fram-gutta. De måtte reise tilbake til Bøkeskogen uten poeng i bagasjen.

Annonse:

(Forside: Dagens andre målscorer Marcus gratulerer dagens første, Johnny. Foto: Anders Vindegg)

Det er varmt sommervær, nærmere 30 grader i skyggen, men vertene har tydeligvis bestemt seg for å bruke krefter, denne kampen skal vinnes. Skeid-gutta vinner duellene, det blir flere halvsjanser, men den avgjørende pasningen er ikke nøyaktig nok. Når dommeren midtveis i omgangen blåser for drikkepause, har gjestene ikke kommet til noen sjanser.

Johnny scoret sitt 5. mål for sesongen.

Drikkepausen gjør de røde/blå godt, og kanskje gir Gard Holme et godt råd til David Hickson. Den raske venstrevingen dukker plutselig på på høyresiden. Det er spilt en halv time når han får ballen og driver med stor fart ned mot dødlinja. Via Marcus Melchior havner ballen ved bortre stolpe. Naturligvis er måltyven Johnny Buduson på rett plass til rett tid, han pirker ballen i mål.

Når dommeren blåser for pause viser lystavla 1-0. Det har vært en omgang hvor Skeid har hatt et klart overtak. Gjestene har ikke hatt en eneste kvalifisert målsjanse.

Torshov-gutta vil ikke gi fra seg initiativet når den andre omgangen settes i gang. Oksene skriker om straffe når Johnny Buduson blir lagt ned i feltet, men dommeren Ali al Hatam lar spillet gå videre.

Marcus har nettopp lagt på til 2-0.

Det er spilt drøye 10 minutter når Johnny Buduson finner Marcus Melchior inne i feltet. Skuddet suser inn i nota, Frams burvokter kan ikke hindre at Skeid dobler ledelsen. Nå kommer Fram mer med i spillet. Gjestene har ballinnehav, men Skeids lagkaptein Fredrik Berglie organiserer forsvarsarbeidet på fremragende måte. Fram kommer ikke til noen klare målsjanser, i stedet får Torshov-gutta noen overgangsmuligheter. To ganger blir mål annulert for offside.

Dommeren blåser av kampen, det noteres 2-0 og tre poeng i Skeids protokoll.

Marcus Melchior blir kåret til dagens Torshov-gutt, han er tatt opp i Gard Holmes stall i år og viser god teknikk og spilleforståelse. Gratulerer Marcus!

Neste kamp er mot Levanger på TOBB ARENA Levanger. Avspark onsdag 21. juli kl. 16:00.